Bereidingswijze
BROOD ROOSTEREN EN ELK SNEEDJE IN 4 PUNTJES SNIJDEN.GARNALEN DROOGDEPPEN. KNOFLOOK PELLEN EN FIJN HAKKEN. PEPER WASSEN, HALVEREN,ZAADLIJSTEN VERWIJDEREN EN IN GROTE REPEN SNIJDEN. IN BRAADPAN OF WOK OLIE VERHITTEN. KNOFLOOK EN PEPER LICHTBRUIN BAKKEN. GARNALEN TOEVOEGEN EN AL OMSCHEPPEND CA 2 MINUTEN BAKKEN. PAN VAN VUUR NEMEN, PETERSELIE EN CITROENSAP ER DOOR ROEREN,EN MET ZOUT OP SMAAK BRENGEN.AAN ELK PRIKKETJE 3 GARNALEN EN EEN DRIEHOEKJE BROOD STEKEN. IN PAN ACHTERGEBLEVEN OLIE EROVER DRUPPELEN.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
EEN LEKKER HAPJE ECHT IETS ANDERS
Ingrediƫnten
*2 SNEETJES PAIN DE CHAMPAGNE *1 BAKJE JUMBO GARNALEN(100G)*2TEENTJES KNOFLIOOK *1/2 RODE PEPER*3 EETLEPELS OLIJFOLIE*1 EETLEPEL PETERSELIE*1 EETLEPEL CITROENSAP*ZOUT.
Hulpmiddelen & keukengerei
*BROODROOSTER OF GRIL*BRAADPAN OF WOK*PRIKKERS .
Leuke tips
LEKKER MET EEN WIJNTJE.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1093069
Homepage ID
1095932
Smaak
R
Teller
2155
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ZIE BEREIDINGSWIJZE
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid