creme de casis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/28/2004 - 20:56
Bereidingswijze
de volgende dag al de andere ingrediente toe voegen, en in reumertopf 6 maanden donker zetten, dan de boel zeven , en de inmaakbrandewijn er bij , en klaar is de creme de casis
Vertel iets leuks over dit recept
zwarte bessen uit eigen tuin
Ingrediƫnten
500gr: zwarte bessen, 250gr: suiker, 1 kleine gitroen, 1 kaneelstokje, 1 kruidnagel, 1 liter inmaakbrandewijn
Hulpmiddelen & keukengerei
reumertopf , zeef
Leuke tips
heerlijk met een scheutje champange met oud en nieuw
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1091136
Homepage ID
1098350
Smaak
N
Teller
1554
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bessen wassen , in schaal doen fijn prakken , suiker er bij , een dag laten staan in koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cadier6
Gelegenheid