Versierde varkenshaasjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 07/03/2004 - 00:43
Bereidingswijze
Als de varkenshaasjes gaar zijn, leg ze dan in een ingevette ovenschaal en bedek ze met een dikke laag pate en geraspte kaas. Zet de schaal in een voorverwarmde oven (200 graden) tot de kaas gesmolten is. Maak van het bakvocht een sausje door een scheut rode wijn, paprikapoeder, wat tomatenpuree, knoflook en worchestersaus erbij te doen. Bind tenslotte de saus met room en maizena of allesbinder. Mmm...
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk vleesgerecht
Ingrediƫnten
- 2 varkenshaasjes
- 75 gram knoflookpate
- rozemarijn
- boter
- geraspte kaas

VOOR DE SAUS
-rode wijn
- tomatenpuree
- knoflook
- paprikapoeder
- worchestersaus
- slagroom
- maizena of allesbinder
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal,oven,koekenpan
Leuke tips
Heerlijk bij elk soort groente met aardappels
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1088935
Homepage ID
1246812
Smaak
R
Teller
1510
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de varkenshaasjes een paar uur marineren in gesmolten boter met fijngehakte rozemarijn en bak ze dan in hete boter.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
doedol
Gelegenheid