Bereidingswijze
meng het eiwit met de mascarpone en voeg dit toe aan het mengsel van de eierdooiers en suiker.
bedek de bodem van een grote witte porseleinen schaal met de lange vingers en besrooi ze met de cognac, zwarte koffie en rum. om en om afwisselen bestrooien met cacao
bedek de bodem van een grote witte porseleinen schaal met de lange vingers en besrooi ze met de cognac, zwarte koffie en rum. om en om afwisselen bestrooien met cacao
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
tiramisu betekent letterlijk trek mij omhoog. dit recept heeft zijn naam te danken aan de eieren die erin verwerkt zijn
Ingrediƫnten
400gram mascarpone, 400 gram lange vingers, 100 gram suiker, 4 eieren, een kopje zwarte koffie, een scheutje rum. 30 gram cacao
Hulpmiddelen & keukengerei
een grote porseleinen schaal
Leuke tips
vooral de eierdooiers goed afkloppen tot er een schuimige massa ontstaat, het eiwit goed afkloppen tot een witte schuimige massa
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1086765
Homepage ID
1034180
Smaak
R
Teller
4186
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
scheid de eierdooiers van het eiwit, klop de eierdooiers met de suikers tot er een witte schuimige massa ontstaat, klop het eiwit tot een witte schuimige massa.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid