Bereidingswijze
Bak het beslag met een wafelijzer en leg daarbij plakjes metworst en eventueel plakjes spek op het beslag.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
wafelijzer
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1084597
Homepage ID
1005668
Smaak
A
Teller
1464
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng het water met de stroop, suiker, anijs, gesmolten boter, zout en eieren tot een glad geheel.
Roer nu het spekkendikkenmeel er door tot er een goed en glad mengsel zonder klonten ontstaat. Bewaar het met een vochtige theedoek afgedekte deeg nu 24 uur op een warme plaats.
Roer nu het spekkendikkenmeel er door tot er een goed en glad mengsel zonder klonten ontstaat. Bewaar het met een vochtige theedoek afgedekte deeg nu 24 uur op een warme plaats.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid