Zalmdipsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 04/02/2004 - 17:31
Bereidingswijze
Laat de zalm uitlekken en doe het in de keukenmachine. Hak de dille fijn en knips de bieslook. Voeg de room, kwark, citroensap, dillen en bieslook toe. Mix alles tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met peper en zout. De saus is 1 dag houdbaar in de ijskast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 blik rode zalm a 415 gram - 1/2 kop room - 150 gram kwark - 1/4 kop citroensap - 2 eetlepels dille - 1 eetlepel bieslook - zwarte peper en zout
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1079428
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
700
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid