Bereidingswijze
Roer in een kom water met de bloem en de gist tot een behoorlijk dik beslag.
Voeg er de
verkruimelde vis, de eieren, de uien, de knoflook, de kruiden en de peper aan toe.
Schep
alles goed door elkaar.
Vorm van het deeg-vismengsel bolletjes, met een doorsnee van circa
2 centimeter.
Laat de bolletjes, in de frituurpan, in 10 minuten gaar worden.
Voeg er de
verkruimelde vis, de eieren, de uien, de knoflook, de kruiden en de peper aan toe.
Schep
alles goed door elkaar.
Vorm van het deeg-vismengsel bolletjes, met een doorsnee van circa
2 centimeter.
Laat de bolletjes, in de frituurpan, in 10 minuten gaar worden.
Vertel iets leuks over dit recept
Leg de beignets in een schaal, geef er prikkertjes bij, een schijfje citroen en dipsausjes.
Ingrediƫnten
gistkorreltjes
Leuke tips
Warm serveren.
Heerlijk met een pittige dipsaus of een sojasausje.
Eet smakelijk !
Heerlijk met een pittige dipsaus of een sojasausje.
Eet smakelijk !
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1078954
Homepage ID
869650
Smaak
H
Teller
320
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de stokvis, minimaal, 12 uur in het water weken.
Het water regelmatig verversen.
Laat dan de stokvis in 10 minuten, in ongezouten water dat bijna aan de kook is, gaar worden.
Laat de stokvis goed uitlekken en verkruimel de vis dan.
Hak de uien, de bieslook, de
knoflook en de peterselie fijn.
Het water regelmatig verversen.
Laat dan de stokvis in 10 minuten, in ongezouten water dat bijna aan de kook is, gaar worden.
Laat de stokvis goed uitlekken en verkruimel de vis dan.
Hak de uien, de bieslook, de
knoflook en de peterselie fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid