Bereidingswijze
Ui , knoflook , trassie , sambal , tamarinde , zout , suiker bakken in de olie met laos , salam en garnalen .
De snijbonen toe voegen en de kokosmelk er door roeren , en laat het gerecht inkoken tot het smeuig is.
De snijbonen toe voegen en de kokosmelk er door roeren , en laat het gerecht inkoken tot het smeuig is.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pittig gerecht , vooral de Trassie geeft dit recept een heerlijke smaak....
Ingrediƫnten
-100 gram garnalen
-300 gram snijboontjes (gesneden)
-2 uien
-7 teentjes knoflook
-2 theelepels trassie
-1 eetlepel sambal oelek
-2 of 3 eetlepels tamarinde uit de fles
-zout
-suiker
-3 blaadjes salam
-? kopje olie
-1 glas dikke kokosmelk
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakken in een hapjes pan .
Leuke tips
Lekker met witte rijst en vis in Ikan Taotje saus .
Over de rijst wat kant en klare gebakken uitjes strooien .
EET SMAKELIJK
Over de rijst wat kant en klare gebakken uitjes strooien .
EET SMAKELIJK
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1078850
Homepage ID
1225168
Smaak
P
Teller
3200
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijbonen in stukken snijden .
Ui , knoflook , trassie , sambal , tamarinde , zout en suiker in de vijzel fijn wrijven .
Ui , knoflook , trassie , sambal , tamarinde , zout en suiker in de vijzel fijn wrijven .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid