Bereidingswijze
Bestrijk de bovenkant van de cakejes met wat slagroom en zet hier de ronde koekjes op vast. Bestrijk het geheel met slagroom en rol ze door de chocoladerasp. Stuif wat poedersuiker over de valentijngebakjes. Maak van de roze marsepein een rol met een dikte van circa 6 centimeter. Snijd de rol in stukjes. een stukje per twee roosjes. Snijd een stuk in 5 plakjes en leg deze elkaar iets overlappend naast elkaar. Druk de plakjes vast en rol het geheel voorzichtig op. Druk het midden in en snijd hier twee roosjes van. Maak op de zelfde wijze de rest van de roosjes. Garneer de gebakjes met de marsepeinen roosjes.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Juist de aandacht voor kleine details geven taartjes een aantrekkelijk en professioneel aanzien
Ingrediƫnten
0.1 l. slagroom
6 cakes
6 koekjes
20 gr. suiker
Rozenwater
1 reep pure chocolade
100 gr. marsepein .
6 cakes
6 koekjes
20 gr. suiker
Rozenwater
1 reep pure chocolade
100 gr. marsepein .
Hulpmiddelen & keukengerei
Een kom en een mixer.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1073248
Homepage ID
1086224
Smaak
Z
Teller
8481
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Neem bij voorkeur ronde cakejes en koekjes, en roze marsepein, en neem voor het rozenwater indien mogelijk rozenlikeur.
Klop de slagroom met de suiker luchtig. Besprenkel de ronde cakejes met het rozenwater of de rozenlikeur. Rasp met een scherp mes chocolade van de pure chocola.
Klop de slagroom met de suiker luchtig. Besprenkel de ronde cakejes met het rozenwater of de rozenlikeur. Rasp met een scherp mes chocolade van de pure chocola.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid