Bereidingswijze
Kook de pasta ' al dente ' (evt. bouillon toevoegen aan kookwater)
Bak de groenten en champignons in 6 tot 9 minuten beetgaar. Voeg dan ham, farfalle en andere ingredienten toe. Voeg parmezaanse kaas toe en vlak voor serveren de gesneden basilicum.
Bak de groenten en champignons in 6 tot 9 minuten beetgaar. Voeg dan ham, farfalle en andere ingredienten toe. Voeg parmezaanse kaas toe en vlak voor serveren de gesneden basilicum.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
250g farfalle pasta
25g roomboter
2 fijngehakte sjalotten
125gr (grot)champignons, niet te klein gesneden
200gr courgettes, in stukjes van ca. 4/5 dm
70/90g (parma) ham, in blokjes te snijden
200ml creme fraiche
75g Parmezaanse kaas
Zwarte peper, zout naar smaak
Verse basilicum
25g roomboter
2 fijngehakte sjalotten
125gr (grot)champignons, niet te klein gesneden
200gr courgettes, in stukjes van ca. 4/5 dm
70/90g (parma) ham, in blokjes te snijden
200ml creme fraiche
75g Parmezaanse kaas
Zwarte peper, zout naar smaak
Verse basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
Glas wijn tijdens het koken.
Leuke tips
Vergeet de ciabatta met kruidenboter (voeg eens een paar stukjes verse rode peper en ansjovis toe !) niet en een heerlijke wijn.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1072821
Homepage ID
1221206
Smaak
R
Teller
2783
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid