Pinacolada Mousse

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/06/2004 - 13:24
Bereidingswijze
doe de ananas in een blender en maak er een mooie gladde puree van ,week de gelatine in de witte wijn ,en week de kokos in de pinacolada ,water met de 50 gram suiker koken en meng er de gelatine in op klop de slagroom op tot yoghurt dikte en zet in de koeling ,klop nu de eiwitten stijf met de rest van de suiker , en spatel ze door de slagroom vermeng nu de afgekoelde suiker stroop met de ananas en de geweekte kokos ,spatel nu de slagroom/eiwitmassa door de ananas massa er en schep alles in cocktail glazen en laat ze 3 uur in de keoling opstijven
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker recept voor verliefde mensen mooi met aardbeien en een toefje slagroom
Ingrediƫnten
2 1/2 dl Ananaspuree (gemaakt van ananas uit blik ),8 gram gelatinepoeder 32 cc witte wijn,50 gram suiker ,75 cc water ,90 cc pinacolada 30 gram geraspte kokos 5 dl slagroom ,75 gram eiwit 65 gram suiker
Hulpmiddelen & keukengerei
blender en cocktail glazen
Leuke tips
serveer er aardbeien bij en een toefje slagroom
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1072559
Homepage ID
1198995
Smaak
Z
Teller
2290
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
oudgrijs
Gelegenheid