Bereidingswijze
Smelt de boter en fruit de geraspte ui met de knoflook en champignons.
Bak dan de
mosselen even mee en blus af met witte wijn.
Doe er een flinke scheut room door en bind
de saus met maizena.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper en roer er de
fijngesneden peterselie door.
Verdeel de mosselragout over twee St. Jacobsschelpen en
bestrooi met geraspte kaas.
Bak dan de
mosselen even mee en blus af met witte wijn.
Doe er een flinke scheut room door en bind
de saus met maizena.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper en roer er de
fijngesneden peterselie door.
Verdeel de mosselragout over twee St. Jacobsschelpen en
bestrooi met geraspte kaas.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een 'liefdes'voorgerecht. Leuk voor Valentijn.
Ingrediƫnten
teentje knoflook, geperst
geraspte kaas
Leuke tips
Zet de schelpen in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
Eet smakelijk !
Eet smakelijk !
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1071448
Homepage ID
869650
Smaak
H
Teller
2685
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Pel de ui en de knoflook.
Rasp het uitje fijn en pers de knoflook.
Snijd de peterselie
fijn.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Pel de ui en de knoflook.
Rasp het uitje fijn en pers de knoflook.
Snijd de peterselie
fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid