Bereidingswijze
Snijd de worstjes open en neem de vulling eruit. Meng de vulling met chorizo, broodkruim ,ei, zout, cayennepeper 1 teentje fijngesneden knoflook, oregano en peterselie. Vorm hier van 25 balletjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak hierin de balletjes in 5 minuten rondom bruin. Voeg de fijngesneden sjalotjes, 1 fijngesneden teentje knoflook en tomatenblokjes toe en bak alles 5 minuten mee. Voeg dan de bouillon toe en laat de gehaktballetjes gedeeltelijk afgedekt op zacht viir 30 minuten sudderen tot de saus is ingedikt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
400 gram saucijsjes - 75 gram chorizo - 2 eetlepels broodkruim - 1 ei - zout - cayennepeper - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel oregano - 2 eetlepels peterselie - 2 eetlepels olijfolie - 2 sjalotjes - 1 teentje knoflook - 3 grote tomaten - 3 del vleesbouillon - 1 eetlepel peterselie.
Leuke tips
Serveer de balletjes warm of koud, bestrooid met een eetlepel fijngesneden peterselie.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1070519
Homepage ID
1077555
Smaak
H
Teller
1967
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de chorizo, sjalotjes en 1 teentje knoflook fijn. Snijd de tomaten in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid