Bereidingswijze
* Klop de eieren minimaal 10 minuten met de suiker en een mespuntje zout ,tot de massa als een dik lint van de garde loopt.
* Schep de kokos en bloem luchtig door het eimengsel.
* U MAG NU ABSOLUUT NIET MEER MIXEN!
* Leg de ouwelvelletjes met de ruwe kant naar onderen op de bakplaat.
* Schep op elk vel 2 flinke hoopjes beslag.
* Bak de kokosmakronen in het midden van de oven in 15-20 minuten geel en gaar.
* Laat ze afkoelen en breek het uitstekende deel van de ouwel af.
* Schep de kokos en bloem luchtig door het eimengsel.
* U MAG NU ABSOLUUT NIET MEER MIXEN!
* Leg de ouwelvelletjes met de ruwe kant naar onderen op de bakplaat.
* Schep op elk vel 2 flinke hoopjes beslag.
* Bak de kokosmakronen in het midden van de oven in 15-20 minuten geel en gaar.
* Laat ze afkoelen en breek het uitstekende deel van de ouwel af.
Vertel iets leuks over dit recept
Wat zacht van binnen ,maar knapperig van buiten!
Recept voor ongeveer 12 stuks!
Ingrediƫnten
* 2 Eieren
* 100 g Kristalsuiker
* 150 g gemalen Kokos
* 25 g Bloem ,gezeefd
* Zout
* 6 Velletjes Ouwel
* 100 g Kristalsuiker
* 150 g gemalen Kokos
* 25 g Bloem ,gezeefd
* Zout
* 6 Velletjes Ouwel
Leuke tips
Lekker bij de koffie!
BRON VAN DIT RECEPT: Tip Culinair
BRON VAN DIT RECEPT: Tip Culinair
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1070421
Homepage ID
1073408
Smaak
Z
Teller
18269
Drank
Uit
Bookmarked
40
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* Verwarm de oven voor op 150 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid