Bereidingswijze
Haal, zo nodig, de graatjes uit de ansjovis. verwarm de olie in een koekenpan en bak daarin de spaanse pepertjes die je hebt versnipperd en de ansjovis die je met een vork goed hebt fijngeprakt. voeg dan de tomaten, de tomatenpuree en de olijven toe. roer alles goed door elkaar en laat de saus op een laag vuur nog een half uurtje pruttelen. kook de macaroni in ruim water met zout en serveer deze pasta met de pikant-erotische tomatensaus!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
200 gram macaroni -
200 gram tomaten in blik -
50 gram olijfolie -
50 gram zwarte olijven 50 gram ansjovis (uit blikje) -
1 eetlepel geconcentreerde tomatenpuree -
spaanse pepertjes -
zout
200 gram tomaten in blik -
50 gram olijfolie -
50 gram zwarte olijven 50 gram ansjovis (uit blikje) -
1 eetlepel geconcentreerde tomatenpuree -
spaanse pepertjes -
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1069078
Homepage ID
1218047
Smaak
A
Teller
1481
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid