Bereidingswijze
Roer van de bloem, zout, eieren melk en boter een flensjesbeslag. Vet voor de eerste keer bakken de flensjespan goed in. Bak dunne flensjes.
Meng de kaas met slagroom voor de vulling. Snijd de peren in stukjes en voeg dit samen met wat druppels worcestershiresaus toe aan de vulling. Smeer de vulling dik op de flensjes en rol ze op. Snijd de flensjes in plakken.
Meng de kaas met slagroom voor de vulling. Snijd de peren in stukjes en voeg dit samen met wat druppels worcestershiresaus toe aan de vulling. Smeer de vulling dik op de flensjes en rol ze op. Snijd de flensjes in plakken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
125 gram bloem - zout - 3 eieren - 2 1/2 deciliter melk - 100 gram gesmolten boter - 200 gram roquefort-kaas - 4 eetlepels slagroom - 4 halve peren (uit blik) - worcestershiresaus
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1069055
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
435
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid