Bereidingswijze
Snijd de korsten van de boterhammen. Klop de eieren los met twee eetlepels water, peper en zout en bak in een pan met 20 gram boter een dunne omelet. Als de omelet aan een kant bruin en aan de andere gestold is deze in zes stukken snijden. Roer de geraspte citroenschil door 50 gram boter en besmeer hiermee de sneetjes wit brood. Beleg dit met fijngeprakte forel.
Besmeer de bruine boterhammen met roomboter en beleg ze met fijngeprakte brie. Leg de boterhammen met de belegde kant op elkaar en doe hier de stukken omelet tussen. Snijd met een grote vorm een hart uit de sandwich en serveer de hartensandwiches met dille.
Besmeer de bruine boterhammen met roomboter en beleg ze met fijngeprakte brie. Leg de boterhammen met de belegde kant op elkaar en doe hier de stukken omelet tussen. Snijd met een grote vorm een hart uit de sandwich en serveer de hartensandwiches met dille.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
6 sneetjes wit casinobrood - 6 sneetjes bruin casinobrood - 2 eieren - zout en peper - 70 gram boter - geraspte schil van 1 citroen - 100 gram gerookte forelfilet - 150 gram brie - roomboter - dille
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1069052
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
979
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid