Bereidingswijze
Ontdooi de plakjes bladerdeeg en leg ze op een bakplaat. Laat de kersen uitlekken en verdeel ze over de plakjes bladerdeeg. Verdeel de kirsch over de kersen. Vouw de punten van het deeg naar elkaar toe en plak de randen vast met het losgeklopte ei. Bestrijk het deeg met het ei en strooi er de suiker over. Bak de kersengebakjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven 200 graden
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
4 plakjes diepvries bladerdeeg - 1 potje kersen zonder pit - 1 theelepel kirsch - 1 ei - 50 gram suiker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1069046
Homepage ID
1218047
Smaak
Z
Teller
1887
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid