Bereidingswijze
Bak de zalmfilets in 15 gram boter in 2 minuten aan elke kant gaar. Haal de filets uit de pan en houd de stukken warm. Voeg aan het overgebleven bakvet de geperste knoflookteen en schoon gemaakte peper toe en laat dit op een laag vuur sudderen. Voeg daarna het sap van de sinaasappels toe en kook dit op een hoog vuur met de helft in. Klop er 40 gram koude boter door en maak dit op smaak een eetlepel klein gesneden korianderblaadjes en wat peper en zout. Leg de vis op de borden en schenk de saus erover.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 zalmfilets - 50 gram boter - 1 teen knoflook - koriander - zout - verse peper - 2 sinaasappels
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1069045
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
746
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid