Bereidingswijze
Pel de garnalen, maar laat het staartstuk zitten. Verwijder de eventuele zwarte darm aan de rugzijde. Snijd de ui in vieren. Maak de ui, knoflook en gember fijn in de keukenmachine of met de staafmixer.
Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel met het citroensap en zout circa 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak ze mee totdat ze roze zijn. Rijg de garnalen aan een spies en geniet er samen van.
Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel met het citroensap en zout circa 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak ze mee totdat ze roze zijn. Rijg de garnalen aan een spies en geniet er samen van.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
500 gram gamba?s - 1 stukje geschilde gemberwortel - 1 rode ui - 5 teentjes gehalveerde knoflook - 2 1/2 eetlepel citroensap - 1 eetlepel olie - zout
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1069043
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
906
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid