Bereidingswijze
* Baguettedeeg uit het 'blikje' halen.
* Elk plakje strak oprollen en dunner rollen tot 30 cm lengte en wat afplatten.
* Elk van de 4 deegrepen bestrijken met de zachtgeroerde boter.
* En dik bestrooien met een mengsel van de bruine suiker en de kaneel.
* De deegrepen als een spiraal strak oprollen ,het eindje onder het rolletje vouwen.
* De bolussen op een met bakpapier belegde bakplaat leggen en middenin de oven in 15 minuten gaar en bruin bakken.
* Uit de oven even laten afkoelen.
* Elk plakje strak oprollen en dunner rollen tot 30 cm lengte en wat afplatten.
* Elk van de 4 deegrepen bestrijken met de zachtgeroerde boter.
* En dik bestrooien met een mengsel van de bruine suiker en de kaneel.
* De deegrepen als een spiraal strak oprollen ,het eindje onder het rolletje vouwen.
* De bolussen op een met bakpapier belegde bakplaat leggen en middenin de oven in 15 minuten gaar en bruin bakken.
* Uit de oven even laten afkoelen.
Vertel iets leuks over dit recept
IN 20 MINUTEN OP TAFEL!
Ingrediƫnten
* 1 Blikje Baguettedeeg(daneroles)
* 60 g Zachtgeroerde Boter
* 80 g Bruine Suiker
* 4 Theelepels Kaneel
* 60 g Zachtgeroerde Boter
* 80 g Bruine Suiker
* 4 Theelepels Kaneel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1068772
Homepage ID
1073408
Smaak
Z
Teller
1035
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* De oven voorverwarmen op 225 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid