Vegetarische lasagne

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/14/2004 - 15:37
Bereidingswijze
* Kook de broccoliroosjes circa 4 minuten.
* Verhit de olie in een koekenpan en bak circa 3 minuten hierin het gehakt.
* Voeg de melk ,water en de mix voor lasagnesaus aan het gehakt toe.
* Laat deze saus circa 2 minuten koken.
* Snij de mozzarella in plakken.
* Schep een laagje saus ,broccoli en 1/3 deel van de geraspte kaas in een ovenschaal en bedek dit met een laagje lasagnebladen.
* Herhaal dit tot de schaal vol is en eindig met de saus.
* Verdeel de mozzarella erover en bak de lasagne midden in de oven in circa 30 minuten gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

Ingrediƫnten
* 400 g Broccoliroosjes
* 1 Eetlepel Olie
* 300 g Vegetarisch Gehakt
* 500 ml Water
* 500 ml Melk
* 1 pakje Mix voor Lasagnesaus
* 125 g Mozzarella
* 100 g Geraspte Belegen Kaas
* Circa 150 g Lasagnebladen.
Hulpmiddelen & keukengerei
* Ovenschaal
Leuke tips
BEVAT p.p.ca.: 640 kcal/ 2670kj/ eiwit 42 g/ vet 29 g/ koolhydraten 51 g
BRON RECEPT: Konmar
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1068706
Homepage ID
1073408
Smaak
A
Teller
4927
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* Verwarm de oven voor op 220 graden(hete lucht 200 graden).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bep13
Gelegenheid