Bereidingswijze
In een kom de mayonaise en de room samen metde kerrie en zout en peper naar smaak vermengen.Nu de eieren eerst in zessen en daarna in kleine stukjes snijden.Daarna alle fijngesneden ingredieenten met de saus vermengen.Nog even proeven of de smaak goed is.Ikzelf vind het lekker om nog wat knoflook toe te voegen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een wat meer gevulde versie als anders
Ingrediƫnten
2 grote eieren hard gekookd.1augurk.2plakjes ham.1eetlepel bieslook.2eetl.mayonaise.1eetl.room1teentjeknoflook.2theel.kerrie.zout en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank.mes . eetl.theel.kom.
Leuke tips
Lekker op een plakje vers stokbrood of op toast.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1068267
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
1374
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eieren koken.augurk,ham,bieslook fijn snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid