Bereidingswijze
Was het rode pepertje, verwijder het zaad en hak of snij het zeer fijn. Meng de sojasaus met de sherry, de gember en het pepertje en laat het mengsel een paar uur staan. Schenk de saus in een klein Japans of Chinees kommetje en serveer er de oesters, geopend, apart bij.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
16 verse oesters
1 rood Spaans pepertje
4 eetlepels lichte Chinese sojasaus
2 eetlepels droge sherry
1 theelepel gemberpoeder
1 rood Spaans pepertje
4 eetlepels lichte Chinese sojasaus
2 eetlepels droge sherry
1 theelepel gemberpoeder
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Balkan
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1068250
Homepage ID
1190514
Smaak
H
Teller
2166
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid