Bereidingswijze
uw favoriete champagne, gekoeld
verse aardbeien, direct uit de koelkast
chocola om te smelten (kan ook Nutella zijn bijvoorbeeld)
slagroom of creme fraiche
Was en droog de aardbeien en zorg dat ze goed koud zijn. Smelt de chocola au-bain-marie (of gebruik chocoladepasta) en voeg 1 of 2 eetlepels slagroom toe. Laat het op een laag vuur staan. Voeg eventueel meer slagroom (of creme fraiche) toe, het moet redelijk dik worden. Het is de bedoeling de aardbeien in de chocolade te dippen. Drink er uw favoriete champagne bij!
verse aardbeien, direct uit de koelkast
chocola om te smelten (kan ook Nutella zijn bijvoorbeeld)
slagroom of creme fraiche
Was en droog de aardbeien en zorg dat ze goed koud zijn. Smelt de chocola au-bain-marie (of gebruik chocoladepasta) en voeg 1 of 2 eetlepels slagroom toe. Laat het op een laag vuur staan. Voeg eventueel meer slagroom (of creme fraiche) toe, het moet redelijk dik worden. Het is de bedoeling de aardbeien in de chocolade te dippen. Drink er uw favoriete champagne bij!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
champagne,aarbeien,chocolade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1068246
Homepage ID
1190514
Smaak
N
Teller
3861
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid