Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar en giet af.Roer er de pesto en het fijngesneden pepertje naar smaak door.Hou warm.Kruid de drooggedepte coquilles met p+z en bak ze heel kort en aan beide kanten in de hete olie.Wanneer men wat pasta draait op een vork en dit in een schelp schikt,met de gebakken coquilles en gegarneert met een pepertje en de pasta bestrooienmet de kaas,heeft men een chique en lekker voorgerechtje.
Vertel iets leuks over dit recept
De feestdagen zijn wel voorbij,maar dit schitterend en makkelijk voorgerechtje wil ik jullie niet onthouden.het is gereed in 25 min. maar men moet de coquilles 1 uur laten weken.
Ingrediƫnten
8 flinke coquilles,grof zout,versgemalen peper,200 gr(gedroogde)tagliolini,pesto,2 eetl. versgeraspteparmezaan,olijfolie,5 rode pepertjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1067774
Homepage ID
1208527
Smaak
A
Teller
19371
Drank
Uit
Bookmarked
47
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg de schoongemaakte coquilles een uur in melk.Snij 1 pepertje in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid