Bereidingswijze
klop eieren en suiker schuimig, roer de gesmolte boter er door + de cognac, zeef er het meel + backin er bij, goed mengen tot een stevig beslag. laat dit een uur opstijven (men kan het beslag ook de dag er voor maken. rol van het opgesteven beslag flinke knikkers. laat intussen het ijzer warm worden. en bakken maar
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijke suikerwafels
Ingrediƫnten
1 kilo meel, 750 gr:witte basterdsuiker, 750 gr: roomboter of goeie margarine, 4 eieren, 2 vanillesuiker, 2 glaasjes cognac,backin of 2 mespuntjes amoniak
Hulpmiddelen & keukengerei
wafelijzer voor suikerwafels
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1067765
Homepage ID
1098350
Smaak
Z
Teller
3156
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
boter smelte
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid