Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een appeltaart die nog nooit zo lekker was..
Ingrediƫnten
5 boterhammen.
1 ? dl. Melk.
1 appel.
1 ei.
Kaneelpoeder.
4 el. Suiker.
Vanillekwark.
Chocolade snippers.
Bosvruchtensaus.
Aardbeiensaus.
1 ? dl. Melk.
1 appel.
1 ei.
Kaneelpoeder.
4 el. Suiker.
Vanillekwark.
Chocolade snippers.
Bosvruchtensaus.
Aardbeiensaus.
Hulpmiddelen & keukengerei
4 kleine ovenschaaltjes.
Garde.
Mixkom.
Snijplank.
Koksmes.
Garde.
Mixkom.
Snijplank.
Koksmes.
Leuke tips
Serveer als dessert met de vanillekwark.
Napeer hier de aardbeien en bosvruchtensaus overheen.
Bestooi dit met chocolade snippers.
Napeer hier de aardbeien en bosvruchtensaus overheen.
Bestooi dit met chocolade snippers.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1066940
Homepage ID
1217389
Smaak
H
Teller
2394
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Snij de boterhammen in blokjes en laat ze in 1 dl. Melk weken.
Schil de appel en snijd hem in stukjes.
Klop het ei los met de rest van de melk, kaneel en 2 el. Suiker.
Meng het brood goed met het eimengsel.
Vet de vormpjes in en bestrooi de binnen kant met suiker.
Bak de appeltaartjes in ca. 45 min. Gaar en goudbruin in het midden van de oven.
SMUL ZE?
Snij de boterhammen in blokjes en laat ze in 1 dl. Melk weken.
Schil de appel en snijd hem in stukjes.
Klop het ei los met de rest van de melk, kaneel en 2 el. Suiker.
Meng het brood goed met het eimengsel.
Vet de vormpjes in en bestrooi de binnen kant met suiker.
Bak de appeltaartjes in ca. 45 min. Gaar en goudbruin in het midden van de oven.
SMUL ZE?
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid