Bereidingswijze
je hebt het beslag klaar
je hebt het worst gesneden
olie heet
dan kun je beginnen
haal de worst door het beslag en doe in de olie
doe dat met alle stukjes tot dat je denkt dat de pan vol genoeg is
als ze gedraait zijn en mooi bruin dan haal je ze eruit en doet ze in de vergiet
klaar zijn ze
je hebt het worst gesneden
olie heet
dan kun je beginnen
haal de worst door het beslag en doe in de olie
doe dat met alle stukjes tot dat je denkt dat de pan vol genoeg is
als ze gedraait zijn en mooi bruin dan haal je ze eruit en doet ze in de vergiet
klaar zijn ze
Vertel iets leuks over dit recept
dit is iets voor oud en nieuw en erg lekker
omdat alles verder wat gebakken word zoet is gaat dit er lekker in en het is ook nog erg makkelijk
omdat alles verder wat gebakken word zoet is gaat dit er lekker in en het is ook nog erg makkelijk
Ingrediƫnten
rookworst
oliebollenbeslag maar dan wat dunner en hoeft niet te rijzen
oliebollenbeslag maar dan wat dunner en hoeft niet te rijzen
Leuke tips
net klaar en warm het lekkerst
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1066808
Homepage ID
1024724
Smaak
H
Teller
598
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zet een vergiet klaar om uit te laten lekken net als oliebollen
maak de olie heet
( is meestal al heet voor de oliebollen)
snijd de worst in plakjes
maak de olie heet
( is meestal al heet voor de oliebollen)
snijd de worst in plakjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid