MINI-GEHAKTBROODJES

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/28/2003 - 22:32
Bereidingswijze
* Verdeel het deeg in 8 delen ,rol elk deel uit tot een vierkant lapje.
* Verdeel het gehaktmengsel over de lapjes en rol deze als worstenbroodjes op.
* Druk de naad met wat water vast.
* Leg ze met de naad naar onderen op de met bakpapier beklede bakplaat ,bestrooi ze dun met maizena.
* Bak de mini broodjes in het midden van de oven in 20-25 minuten gaar.
Vertel iets leuks over dit recept

LEKKER TUSSENDOORTJE
Ingrediƫnten
VOOR HET DEEG:
* 1/2 pak wit Broodmix
* 1 1/2 dl lauwwarm Water
* 15 gehakte Zwarte Olijven
* 50 g geraspte Oude Kaas

VOOR DE VULLING:
* 350 g Varkensgehakt
* 1 fijngehakte Sjalot
* 2 eetlepels rode Pesto(Kijk voor recept bij mijn recepten!)
* 1 ei
* 3 eetlepels snelkookhavermout
* Zout en Peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1066733
Homepage ID
1073408
Smaak
P
Teller
2033
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* Verwarm de oven voor op 225 graden
* Kneed van de broodmix en het lauwwarme water een deeg en laat het rijzen.
* Kneed er de gehakte zwarte olijven en de geraspte oude kaas door en laat het dan nog 15 minuten rijzen.
* Kneed ondertussen door het varkensgehakt de fijngehakte sjalot ,de rode pesto ,het ei ,de snelkookhavermout ,zout en de peper.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bep13
Gelegenheid