Bereidingswijze
* Verdeel het deeg in 8 delen ,rol elk deel uit tot een vierkant lapje.
* Verdeel het gehaktmengsel over de lapjes en rol deze als worstenbroodjes op.
* Druk de naad met wat water vast.
* Leg ze met de naad naar onderen op de met bakpapier beklede bakplaat ,bestrooi ze dun met maizena.
* Bak de mini broodjes in het midden van de oven in 20-25 minuten gaar.
* Verdeel het gehaktmengsel over de lapjes en rol deze als worstenbroodjes op.
* Druk de naad met wat water vast.
* Leg ze met de naad naar onderen op de met bakpapier beklede bakplaat ,bestrooi ze dun met maizena.
* Bak de mini broodjes in het midden van de oven in 20-25 minuten gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
LEKKER TUSSENDOORTJE
Ingrediƫnten
VOOR HET DEEG:
* 1/2 pak wit Broodmix
* 1 1/2 dl lauwwarm Water
* 15 gehakte Zwarte Olijven
* 50 g geraspte Oude Kaas
VOOR DE VULLING:
* 350 g Varkensgehakt
* 1 fijngehakte Sjalot
* 2 eetlepels rode Pesto(Kijk voor recept bij mijn recepten!)
* 1 ei
* 3 eetlepels snelkookhavermout
* Zout en Peper
* 1/2 pak wit Broodmix
* 1 1/2 dl lauwwarm Water
* 15 gehakte Zwarte Olijven
* 50 g geraspte Oude Kaas
VOOR DE VULLING:
* 350 g Varkensgehakt
* 1 fijngehakte Sjalot
* 2 eetlepels rode Pesto(Kijk voor recept bij mijn recepten!)
* 1 ei
* 3 eetlepels snelkookhavermout
* Zout en Peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1066733
Homepage ID
1073408
Smaak
P
Teller
2033
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* Verwarm de oven voor op 225 graden
* Kneed van de broodmix en het lauwwarme water een deeg en laat het rijzen.
* Kneed er de gehakte zwarte olijven en de geraspte oude kaas door en laat het dan nog 15 minuten rijzen.
* Kneed ondertussen door het varkensgehakt de fijngehakte sjalot ,de rode pesto ,het ei ,de snelkookhavermout ,zout en de peper.
* Kneed van de broodmix en het lauwwarme water een deeg en laat het rijzen.
* Kneed er de gehakte zwarte olijven en de geraspte oude kaas door en laat het dan nog 15 minuten rijzen.
* Kneed ondertussen door het varkensgehakt de fijngehakte sjalot ,de rode pesto ,het ei ,de snelkookhavermout ,zout en de peper.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid