rode groentesoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/23/2003 - 23:22
Bereidingswijze
doe het vlkees in een ruime pan,bestrooi met wat zout en veel peper.
doe er ogv 3 liter water bij en laat het koken.
was ondertussen alle groenten en snij ze in stukjes.
doe ze daarna bij het vlees, draai het vuur zachter en laat het onder het deksel gaar sudderen.
wanneer het vlees boterzacht is haal je het uit de pan samen met het laurierblad.
snij het vlees in julienne.
voeg de tomatenpuree bij de soep en mix alles fijn met de staafmixer.
voeg vermicelli toe.
ook het vlees mag terug in de pan en breng het aan de kook en laat het ogv 10 min verder sudderen.
kruid het af met peper en genoeg zout en giet een scheutje room bij.
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker soepje met van allerlei groente derin en vlees hmmm...
Ingrediƫnten
kip rundvlees of varkensvlees.
2 preien
1 ui
2 teentjes knoflook
3 wortels
1laurierblad
1 gele en 1 groene paprika
1 grote aardappel
scheutje room
1 blikje tomatenpuree, 70 gram
wat vermicelli en boter
zwarte peper
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
een pan waar soep in kan :D duh
staafmixr
mes
Leuke tips
serveer het in warme borden, versiert met wat gehakte peterselie.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1066407
Homepage ID
1212674
Smaak
R
Teller
1722
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
loesiej
Gelegenheid