Bereidingswijze
Verhit 2 el olie in een koekenpan. Fruit hierin het sjalotje, de knoflook en de tijm, bak vervolgens de aubergine en courgette 2 minuten mee. Laat dit afkoelen. Schap alle groenten door de tortellini. Maak een dressing van de azijn en de rest van de olie. Breng dit op smaak met peper en zout en meng dit door de salade. Snijd het geitenkaasje in dunnen plakjes. Verdeel de salade over twee grote borden. Beleg dit met plakjes geitenkaas en zeet de borden even onder de grill. Garneer met rucola.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegetarisch Hoofdgerecht
Ingrediƫnten
200 gram Tortellini met kaas, 100 gram aubergine, 100 gram courgette, 2 tomaten, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 2 gefambeerde paprika's (pot), 6 el olijfolie, 1 takje tijm, 2 el balsamicoazijn, zout peper, 1 rond zacht geitenkaasje, rucolablaadjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1066218
Homepage ID
9511
Smaak
H
Teller
2003
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Tortellini gaarkoken, met koud water afspoelen en uit laten lekken. Ontvel de tomaten. Snijd aubergine, courgette en tomaat in kleine stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid