Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/20/2003 - 17:50
Bereidingswijze
Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in 3-4 minuten beetgaar koken. Haricots verts overdoen in vergiet, onder ijskoud stromend water afspoelen en laten uitlekken.
In schaal mosterd, azijn, olie, dragon en sjalot tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Haricots verts door dressing scheppen en op koele plek (niet in de koelkast) smaken 1 uur laten intrekken.
Zalm in plakjes snijden en kort voor serveren door boontjessalade scheppen. In broodrooster of op rooster onder warme ovengril shoarmabroodjes goudbruin roosteren.
Broodjes insnijden, iets openduwen en vullen met toef waterkers en flinke schep zalmsalade.

Bereidingstijd circa 30 minuten.

Bevat per persoon 240 calorieen, 11 gram eiwit, 10 gram vet en 27 gram koolhydraten.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
Buffetgerecht voor 8 personen.

450 gram haricots verts,
1 theelepel scherpe mosterd,
2 eetlepels ciderazijn,
5 eetlepels olijfolie,
? Theelepel gedroogde dragon,
2 sjalotten, fijngesnipperd,
1 bakje warmgerookte zalmsteaks,
8 shoarmabroodjes,
1 zak waterkers (75 gram).
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1066073
Homepage ID
107064
Smaak
N
Teller
930
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
happy2day
Gelegenheid