Bereidingswijze
MET FETA:Smeer vierkante stukjes roggebrood in met feta en bestrijk met toscaanse tapenade.Versier met een zwarte olijf die u in 4 snijdt.MET VISSALADE:Meng'Rape de la Mer'(visvlees met crabsmaak,coroya) met plattekaas,een beetje citroensap,paprikapoeder,peper en zout.Vul er halve uitgeholde kerstomaatjes mee op.Versier met een streepje frambozencoulis.MET VERSE KAAS:Smeer wat Effinesse paprika op een fijn komkommerschijfje.Versier met een stukje gedroogde tomaat.MET BACON EN PEER:Bedek toastjes met een fijn laagje Luikse siroop.Bestrooi met kleine stukjes bacon en peer.Versier met wat peterselie.
Ingrediƫnten
Zie bereidingswijze
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1065540
Homepage ID
1208539
Smaak
A
Teller
19123
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid