Bereidingswijze
Rozemarijn van takjes rissen en met rest van kruiden fijnsnijden. In kom broodmix mengen met driekwart van tomaatstukjes, verse kruiden, 1 theelepel zout en 3 eetlepels olie. Scheut voor scheut tomatensap toevoegen en met de hand of met mixer met deeghaken mengen tot samenhangend deeg. Deegbal in kom terugleggen en afdekken met plasticfolie. Deeg 10 minuten laten rusten.
Bakplaat bekleden met bakpapier. Handen met bloem bestuiven. Deegbal op bakplaat uitdrukken tot dikke lap. Afdekken met vochtige theedoek en op warme plaats 30 minuten laten rijzen.
Oven voorverwarmen op 225 C. deeg met 1 eetlepel olie bestrijken. Brie in plakken snijden en met rest van zongedroogde tomaat over bovenkant deeg verdelen. Brood licht bestrooien met zoutvlokken. Brood in midden van oven in 15 minuten goudbruin bakken. Laten afkoelen en in repen snijden.
Bereidingstijd circa 30 minuten, wachttijd 40 minuten.
Bevat per persoon 505 calorieen, 19 gram eiwit, 25 gram vet en 50 gram koolhydraten.
Bakplaat bekleden met bakpapier. Handen met bloem bestuiven. Deegbal op bakplaat uitdrukken tot dikke lap. Afdekken met vochtige theedoek en op warme plaats 30 minuten laten rijzen.
Oven voorverwarmen op 225 C. deeg met 1 eetlepel olie bestrijken. Brie in plakken snijden en met rest van zongedroogde tomaat over bovenkant deeg verdelen. Brood licht bestrooien met zoutvlokken. Brood in midden van oven in 15 minuten goudbruin bakken. Laten afkoelen en in repen snijden.
Bereidingstijd circa 30 minuten, wachttijd 40 minuten.
Bevat per persoon 505 calorieen, 19 gram eiwit, 25 gram vet en 50 gram koolhydraten.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
Vegetarisch buffetgerecht voor 8 personen.
? Zakje verse Italiaanse kruidenmix (a 20 gram),
1 pak witbroodmix (500 gram),
8 zongedroogde tomaten in olie, fijngesneden,
4 eetlepels olijfolie,
300 ml tomatensap,
250 gram geitenbrie,
Zeezoutvlokken (ozo crysal salt flakes),
bakpapier,
plasticfolie,
schone theedoek.
? Zakje verse Italiaanse kruidenmix (a 20 gram),
1 pak witbroodmix (500 gram),
8 zongedroogde tomaten in olie, fijngesneden,
4 eetlepels olijfolie,
300 ml tomatensap,
250 gram geitenbrie,
Zeezoutvlokken (ozo crysal salt flakes),
bakpapier,
plasticfolie,
schone theedoek.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1065335
Homepage ID
107064
Smaak
H
Teller
571
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid