Surimi muffins

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/13/2003 - 18:19
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 C. van surimi 16 schuine plakken snijden voor garnering. Rest van surimi fijnhakken. In kom bakmeel mengen met bakpoeder, kaas en kerrie. Eieren, olie en bouillon erdoor roeren tot glad beslag ontstaat. Fijngehakte surimi, bosui en koriander erdoor scheppen. Beslag in 16 muffinholtes of cakevormpjes scheppen. Boven op beslag plakje surimi leggen. In midden van oven muffins in circa 25 minuten goudbruin en gaar bakken. Uit oven nemen en (iets) laten afkoelen. Muffins uit vormpjes nemen en op schaal zetten. Lauwwarm of op kamertemperatuur serveren.

Bereidingstijd circa 20 minuten.

Bevat per persoon 290 calorieen, 10 gram eiwit, 18 gram vet en 21 gram koolhydraten.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
Buffetgerecht voor 8 personen.

2 bakjes surimiflakes (a 125 gram ),
200 gram zelfrijzend bakmeel,
1 zakje bakpoeder,
100 gram geraspte belegen kaas,
2 theelepels kerriepoeder,
2 eieren,
100 ml zonnebloemolie,
200 ml visbouillon (van tablet),
2 bosuitjes, in ringetjes,
1 zakje verse koriander (15 gram ), fijngehakt,
2 ingevette muffinvormen of 16 papieren cakevormpjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1065294
Homepage ID
107064
Smaak
A
Teller
983
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
happy2day
Gelegenheid