Pasta a la Italia

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/11/2003 - 14:24
Bereidingswijze
Breng een pan water aan de kook en doe vervolgens de Tagliatelle erin en bereid het zoals het op de verpakking staat.
Bereid omndertussen de Tagliatelle-Roomsaus volgens algemene bereidingswijze en voeg dan de uitgelekte Spinazie toe.
Laat de saus ? 5 min zachtjes koken.
Doe er vervolgens de Dille en de Zalm in en laat het geheel even warm worden.
Doe de SAUS vervolgens op de Tagliatelle en geef er een draai doorheen, zodat het net even door elkaar geroerd is.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke Tagliatelle met Zalm en roomsaus met daardoor gezonde maar lekkere Spinazie!~!
Ingrediƫnten
1 Pak Tagliatelle(HONIG)
1 Pakje mix voor Tagliatelle Roomsaus
1 Blik Zalm(zelf bepalen welke)(klein blikje)
1 potje Spinazie van HAK (klein potje)
2,5 dl melk
1 eetlepel vers gehakte DILLE( anders Gedroogd)
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank
mes
Leuke tips
Smaakt perfect bij een heerlijk glas Witte Wijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1064988
Homepage ID
1201690
Smaak
R
Teller
2116
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De Spinazie laten uitlekken
De zalm uit blik en graat eruit en brokkelen
De verse Dille Hakken/snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
AnietjesSmulsite
Gelegenheid