Bereidingswijze
Bestrijk de kalkoenlapjes met de mosterd en rol ze op.Prik de uiteinden vast met een tandenstoker.Bak de rolletjes goudbruin in de hete boter,kruid met p+z.Blus de pan met de fond en de room.Snijd de appel en knolselder in blokjes en voeg ze bij de saus in de pan.Laat alles inkoken tot een gebonden saus.Serveer de rolletjes overgoten met de saus.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 kalkoenlapjes,2 eetl. mosterd,2 dl blanke fond,2 dl room,1 appel,1/4 knolselder,boter,p+z.
Leuke tips
Lekker met noedels en gegarneerd met enkele plukjes kervel.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1064722
Homepage ID
1208527
Smaak
A
Teller
524
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid