Kaasroggebroodballetjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/08/2003 - 16:05
Bereidingswijze
Steek een cocktailprikker in de balletjes.
Doop de balletjes in de bieslook.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 2 plakken roggebrood
  • 1 pakje room-kruidenkaas, naar keuze
  • 2 eetl. fijngeknipte

  • bieslook
  • Hulpmiddelen & keukengerei


  • Deze hoeveelheden zijn voor 8 balletjes.
    Wil je er meer, verdubbel dan de ingredienten.
  • Leuke tips
    Steek behalve het balletje ook nog een kerstomaatje en/of een stukje ananas aan de
    cocktailprikker.
  • Roer er, voor een pittig balletje, wat Dyon mosterd doorheen en vorm er daarna balletjes van.
  • Neem een andere kaassoort.
  • Roer door het mengsel afgekoeld, uitgebakken spekkruimeltjes.
    Prettige jaarwisseling.
  • Bereidingstijd
    10-20 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Borrelhapje
    Recept ID
    1064538
    Homepage ID
    1050039
    Smaak
    H
    Teller
    336
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    3
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Verkruimel het roggebrood.
    Meng kruidenkaas en roggebroodkruimels door elkaar.
    Draai
    er met vochtig gemaakte handen balletjes van.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    mrs-santa
    Gelegenheid