Bereidingswijze
Bekleed de vorm met in dunne, ronde plakjes gesneden komkommer en eveneens in ronde, maar
even gekookte, plakjes winterwortel.
Schep de vismousse in de cakevorm.
Laat het
geheel afkoelen en een paar uur opstijven in de koelkast.
even gekookte, plakjes winterwortel.
Schep de vismousse in de cakevorm.
Laat het
geheel afkoelen en een paar uur opstijven in de koelkast.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
gr. gelatine
1 1/4 dl. slagroom
Leuke tips
Stort de mousse op een mooie schaal en snij het in niet te dunne plakken.
Prettige jaarwisseling.
Prettige jaarwisseling.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1063926
Homepage ID
1050039
Smaak
H
Teller
2991
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de vis schoon en pocheer ze in circa 10 minuten in de visbouillon gaar.
Pureer het
visvlees (kabeljauw en makreel) in de keukenmachine.
Zet de gelatine in de week.
Smelt
boter in een pannetje en roer er de bloem door.
Schenk er voorzichtig de bouillon door.
Laat dit binden.
Knijp de gelatine uit en los dit, van het vuur af, op in de hete saus.
Verkruimel het kaasje en los dat op in de saus.
Vermeng de saus met de gepureerde vis.
Laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop slagroom stijf en spatel dit luchtig door de
vismousse.
Pureer het
visvlees (kabeljauw en makreel) in de keukenmachine.
Zet de gelatine in de week.
Smelt
boter in een pannetje en roer er de bloem door.
Schenk er voorzichtig de bouillon door.
Laat dit binden.
Knijp de gelatine uit en los dit, van het vuur af, op in de hete saus.
Verkruimel het kaasje en los dat op in de saus.
Vermeng de saus met de gepureerde vis.
Laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop slagroom stijf en spatel dit luchtig door de
vismousse.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid