Bereidingswijze
Bak ze in de olie aan alle kanten bruin.Schik ze op voorverwarmde dienschaal.Blus de pan met de wijn en laat tot de helft inkoken,giet dan over het vlees.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 kalfslapjes,4 sneetjes parmaham,8 eetl. witte wijn,12 verse salieblaadjes,olijfolie,p+z.
Leuke tips
Lekker met wilde rijst en gestoofde bospaddestoelen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1063885
Homepage ID
1208527
Smaak
A
Teller
1075
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de ham in repen.BEdek er de lapjes mee en voeg ook de salieblaadjes toe.rol op en maak de rolletjes vast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid