Bereidingswijze
Open de oesters zelf of vraag het aan je visboer,maar zorg ervoor dat het sap niet verloren gaat.Hak sjalotten en doe ze bij de champagne en het oestersap en laat dit tot de helft inkoken,werk het geheel op met margarine en laat mooi binden.Voeg er op het laatst de geklopte room aan toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen.
Ingrediƫnten
24 oesters,1a2 sjalotten,1 dl champagne,125 gr margarine,2 eetl. geklopte room,1 dl oestersap(opgevangen uit de oesters),bieslook..
Leuke tips
Serveer in de proper gemaakte schelpen of in een diep bordje,rijkelijk oversaust en overstrooid met bieslook.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1063751
Homepage ID
1208527
Smaak
A
Teller
1120
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid