Bereidingswijze
Kook de bloemkool zeer gaar en pureer ze.Warm ze opnieuw op met de room en een klontje margarine en kruid met nootmuskaat en 1 eetl. peterselie.Kruid de vis en rol ze op.Stoom de rolletjes gaar gedurende 6 min.Serveer de puree met de rolletjes eromheen en garneer met een takje kervel.Bestrooi met de rest van de peterselie,de peper en giet er olijfolie overheen.TIP:Rol de filets met de velkant naar binnen,anders rollen ze open tijdens de bereiding.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
PLadijsrolletjes met bloemkoolpuree.
Ingrediƫnten
1 bloemkool,2 eetl. room,margarine,2 eetl. gehakte peterselie,1 kffiel. nootmuskaat,4 gefileerde pladijzen,1 eetl. grove peper.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1063731
Homepage ID
1208527
Smaak
R
Teller
553
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid