Bereidingswijze
Meng in een kom de kaas met de overige ingredienten. Doe dit in een spuitzak en vul hiermee de komkommer. Leg deze afgedekt met folie in de koelkast totdat je hem wilt serveren. Strooi voor het opdienen de koriander erover en snijd de komkommer overdwars in stukken van 1-2 cm. Leg de stukjes op een schaal en serveer direct.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een overheerlijk borrelhapje waarvan iedereen het recept wil hebben! De vulling kun je ook gebruiken om andere dingen mee te vullen; zoals bleekselderij, cherrytomaatjes of eieren.
Ingrediƫnten
? 1 komkommer
? 100 gr. gerookte zalm of zalmsnippers
? 1 groene Spaanse peper
? 1 sjalotje
? 200 gr. verse kaas (Moret of gewoon een eigen huismerk)
? 1 eetlepel zoete chilisaus
? 3 eetlepels fijngehakte koriander
? zout en peper
? 100 gr. gerookte zalm of zalmsnippers
? 1 groene Spaanse peper
? 1 sjalotje
? 200 gr. verse kaas (Moret of gewoon een eigen huismerk)
? 1 eetlepel zoete chilisaus
? 3 eetlepels fijngehakte koriander
? zout en peper
Leuke tips
Is ook erg lekker op een stokbroodje.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1063548
Homepage ID
1204163
Smaak
H
Teller
12195
Drank
Uit
Bookmarked
101
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de komkommer, snijd in de lengte doormidden en verwijder de kern met de zaadjes met behulp van een appelboor of theelepel. Snijd de gerookte zalm in piepkleine stukjes. Pel de sjalot en hak deze fijn. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd in kleine stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid