Bereidingswijze
Maak het deeg klaar volgens de beschrijving op de verpakking.Rol na het kneden het deeg in een grote rechthoek.Drapeer als eerste het vlees en daarop leg je om en om de to met de mozarella.Bovenop pers je de knoflook uit en bestrooi het geheel met basilicum en evt.wat provencaalse kruiden.
Rol het deeg voorzichtig in de vorm van een slang en duw de uiteinden aan elkaar.Bestrijk het deeg met olijfolie en bak het in de oven op ongeveer 225 graden in 20 minuten.Het is klaar als het brood lichtbruin van kleur is.
Rol het deeg voorzichtig in de vorm van een slang en duw de uiteinden aan elkaar.Bestrijk het deeg met olijfolie en bak het in de oven op ongeveer 225 graden in 20 minuten.Het is klaar als het brood lichtbruin van kleur is.
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
een heerlijk recept van Jamie Olivier voor bij een goed glas wijn tijdens een gezellige avond of als tussendoormaaltijd.
Ingrediƫnten
witbroodmix (evt.soezie all-in witbroodmix),knoflook,basilicum,mozarella,tomaten,rauwe ham of bacon,provencaalse kruiden.
Hulpmiddelen & keukengerei
deegrol en knoflookpers.
Leuke tips
Het brood wordt in plakken gesneden naar gelang het aantal personen en warm geserveerd.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1063507
Homepage ID
1150867
Smaak
H
Teller
1117
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
tomaten in plakken snijden evenals de mozarella,knoflook ontvellen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid