Bereidingswijze
De groenten stomen tot beetgaar. De St. Jacobsvruchten kruiden met pepr en zout en bakken in de hete olijfolie.
Schik de groenten in het midden van het bord. Haal de vruchten uit de pan. Begiet de pan met balsamico en een weinig olijfolie.
Zo maak je een fijne vinaigrette.
Schik de groenten in het midden van het bord. Haal de vruchten uit de pan. Begiet de pan met balsamico en een weinig olijfolie.
Zo maak je een fijne vinaigrette.
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijk voorgerecht 109 Kcal per pers.voor 4 pers.
Ingrediƫnten
3 grote of 6 kleine st. Jakobsvruchten per pers. (= 80 g per persoon); 500 g mengeling van peultjes, rode paprika, preiringen en Parijse champignons; 1 eetl. Balsamico; olijfolie; peper en zout
Leuke tips
Leg de St. Jakobsvruchten op het bord en besprenkel ze met de vinaigrette.Werk af met de fijngehakte bieslook.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
1062757
Homepage ID
1016052
Smaak
A
Teller
1957
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid