Bereidingswijze
Eieren en suiker schuimig roeren, citroenschil, kwark en slagroom erdoor.
Meel vermengen met bakpoeder. Dit er samen met de amandelen door roeren.
Olie verhitten. Met twee in heet vet gedoopte lepels deegballetjes (niet te
groot!) make en die goudbruin bakken. Met poedersuiker bestrooien.
Meel vermengen met bakpoeder. Dit er samen met de amandelen door roeren.
Olie verhitten. Met twee in heet vet gedoopte lepels deegballetjes (niet te
groot!) make en die goudbruin bakken. Met poedersuiker bestrooien.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
* 2 eieren
* 60 gr suiker
* geraspte schil van 1 citroen
* 250 g magere kwark
* 0,1 l slagroom
* 250 g meel
* half pakje bakpoeder
* 50 g gehakte amandelen
* 60 gr suiker
* geraspte schil van 1 citroen
* 250 g magere kwark
* 0,1 l slagroom
* 250 g meel
* half pakje bakpoeder
* 50 g gehakte amandelen
Hulpmiddelen & keukengerei
olie om in te bakken
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1062136
Homepage ID
542110
Smaak
Z
Teller
7937
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid