Bereidingswijze
* Bak steeds van 2 1/2 eetlepel beslag kleine pannekoekjes in een hete koekepan op middelhoog vuur
* U hoeft alleen voor het eerste pannekoekje boter in de pan te doen.
* U hoeft alleen voor het eerste pannekoekje boter in de pan te doen.
Vertel iets leuks over dit recept
EEN MACHTIG ONTBIJT!
Ingrediƫnten
* 380 gram bloem
* 4 theelepels bakpoeder
* 2 theelepels zout
* 6 eetlepels suiker
* 4 eieren
* 6 eetlepels boter
* 4 dl melk
* 4 theelepels bakpoeder
* 2 theelepels zout
* 6 eetlepels suiker
* 4 eieren
* 6 eetlepels boter
* 4 dl melk
Leuke tips
Heerlijk met stroop!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1059764
Homepage ID
1073408
Smaak
Z
Teller
2308
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
* Maak het beslag 3 uur van tevoren.
* Smelt de boter en laat deze afkoelen
* Zeef ondertussen de bloem samen met het bakpoeder, zout en de suiker boven een kom
* Klop de eieren kort los en klop ze met de gesmolten boter en de melk snel door de gezeefde droge ingredienten
* Het beslag hoeft niet helemaal glad te zijn
* Laat dan het beslag 3 uur in de koelkast rusten.
* Smelt de boter en laat deze afkoelen
* Zeef ondertussen de bloem samen met het bakpoeder, zout en de suiker boven een kom
* Klop de eieren kort los en klop ze met de gesmolten boter en de melk snel door de gezeefde droge ingredienten
* Het beslag hoeft niet helemaal glad te zijn
* Laat dan het beslag 3 uur in de koelkast rusten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid