flensje gevuld met kippen ragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/25/2003 - 16:05
Bereidingswijze
1
maak eerst de kippen ragout.
laat de boter smelten voeg er bloem aan toe tot je een stevige bal krijgt en doe er dan een beetje melk bij tot je een stevige sous hebt.
klop daar de eierdooier in losen voeg er de gemalen kaasen de kruiden aan toe.
laat in een met een beetje boter of maisolie, de gesneden ui en paprika gaar bakken.
voeg er de instukjes gesneden kipfilet aan toe en de afgeborstelde en gesneden champignons.
laat de kipfilet gaar koken en doe dat bij de vulling.
roer het goed door elkaar en begin met de flensjes.
2
breek voor de flensjes de eieren in een kom .
doe de bloem erbij en meng het met een garde goed door elkaar.
voeg er beetje bij beetje de melk aan toe!!!tot het een zacht beslag is!!! doe er dan een snufje zout bij.
en bak de flensjes in de olie of boter.
3
leg de flensjes op een bord.
pak een ander bord en leg daar 1 flensje op doe er een schep ragout op en rol het flensje op.ga zo door met alle flensjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ingrediƫnten
voor de kippenragout:
50g. boter. 1 eierdooier (geelei).
3 eetl. bloem. 1kipfilet.
2 dl. melk. 1ui.
150g. gemalen gruyerekaas. 1paprika.
peper, zout, en nootmuskaat 250g. champignons.
(hoeveelheid naar keuze.)

voor de flensjes:
4 eieren.
8 eetl. bloem.
melk.
snufje zout.
Leuke tips
leg ze op een grote glazen gebaksschaal in de vorm van een zonnetje drink er een goedde wijn bij en smullen maar!!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1058025
Homepage ID
1207895
Smaak
A
Teller
1700
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
esmeedevries
Gelegenheid