Gevulde hartige pannenkoeken

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/21/2003 - 11:16
Bereidingswijze
Verhit een beetje olie in een koekepan en schenk genoeg beslag in de pan,zodat de hele pan met een dun laagje is bedekt.bak zo alle beslag op en houd de pannekoeken warm onder de alufolie.verwarm de oven voor op 200?.
Verwarm de spinzaie en laat deze goed uitlekken.Schep de helft van de kaas door de spinazie.Verdeel het mengsel over de pannekoeken,en rol de pannekoeken op en leg ze in een ingevette ovenschaal.Strooi de rest van de kaas erover en laat ze in ca 10 min. in de oven gratineren.was de tomaatjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Meer hoef je niet te zeggen.......
Ingrediƫnten
125 gr.bloem,zout,2 eieren,300ml.melk,2 el.zonnebloemolie,+ voor invetten,1 pak (lente)spinazie,of a la creme(225gr.)100 gr,geraspte belegen kaas,12 cherry tomaatjes,2 takjes verse basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
aluminiumfolie,cocktailprikkers,oven,ingevette ovenschaal
Leuke tips
Steek in elke pannekoek een cocktailprikker mer daaraan een tomaatje en een blaadje basilicum.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1057316
Homepage ID
1003367
Smaak
R
Teller
2587
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zeef de bloem met het zout boven een kom.maak er een kuiltje in en breek de eieren erin.Schenk een beetje melk erbij en roer,voeg al roerend steeds een beetje melk toe en maak een glad beslag.Schenk het beslag in een maatbeker.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zinzerella
Gelegenheid